7 pravidel správné výživy
- Lofas
- Supporter
v
okey diky, ja sa budem časom snažiť tu strawu zlepšiť, ale w škole sa stale stahujeme atd po tiredach enni kedy jesť twarohy alebo ryby.. a na ranajky mavam tiež vačšinonu len klobasy, ale potm od obeda to už celkom ide , a počas dna je dobnrý tvaroh alebo len na noc,?
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Re: v
Lofas píše:okey diky, ja sa budem časom snažiť tu strawu zlepšiť, ale w škole sa stale stahujeme atd po tiredach enni kedy jesť twarohy alebo ryby.. a na ranajky mavam tiež vačšinonu len klobasy, ale potm od obeda to už celkom ide , a počas dna je dobnrý tvaroh alebo len na noc,?
To myslíš naozaj, že na raňajky mávaš klobásy?

klobása na raňajky nie je zrovna vhodná. Radšej si daj riadny kopec vločiek s ovocím, alebo sem tam si sprav vajíčka ako praženicu s celozrnným pečivom, alebo ryžové placky (uvarená ryža zmiešanaá s bielkami a pár žltkami a následne urobená na panvici)
Ja sa tiež musím z jednej hodiny na druhú trepať cez celú školu do učební. Spravím bud to, že zostanem v triede a nahádžem do seba aspoň ako takú porciu jedla a prídem o minútu dve minúty neskôr na hodinu, alebo si zoberem dozu s jedlom zo sebou a jem cestou do učebne

Tvaroh môžeš jesť aj počas dňa, nevidím v tom problém spolu napr. so zdravými tukmi, ale moja pochúťka je tvaroh + ryža + proťák ... a na noc tvaroh + rybí tuk, olivový olej alebo iný zdroj omega 3 mastných kyselín je samozrejmosť.
Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu.
All glory goes to my lord and savior Jesus Christ
Sponzor www.Stillmass.eu
Sponzor www.Stillmass.eu
Zemák píše:Lofas píše:okey diky, ja sa budem časom snažiť tu strawu zlepšiť, ale w škole sa stale stahujeme atd po tiredach enni kedy jesť twarohy alebo ryby.. a na ranajky mavam tiež vačšinonu len klobasy, ale potm od obeda to už celkom ide , a počas dna je dobnrý tvaroh alebo len na noc,?
To myslíš naozaj, že na raňajky mávaš klobásy?![]()
![]()
klobása na raňajky nie je zrovna vhodná. Radšej si daj riadny kopec vločiek s ovocím, alebo sem tam si sprav vajíčka ako praženicu s celozrnným pečivom, alebo ryžové placky (uvarená ryža zmiešanaá s bielkami a pár žltkami a následne urobená na panvici)
Ja sa tiež musím z jednej hodiny na druhú trepať cez celú školu do učební. Spravím bud to, že zostanem v triede a nahádžem do seba aspoň ako takú porciu jedla a prídem o minútu dve minúty neskôr na hodinu, alebo si zoberem dozu s jedlom zo sebou a jem cestou do učebnealebo počas hodín sa schovám za spolužiačku predo mnou a jem. Ked chceš, tak sa vždy naješ.
Tvaroh môžeš jesť aj počas dňa, nevidím v tom problém spolu napr. so zdravými tukmi, ale moja pochúťka je tvaroh + ryža + proťák ... a na noc tvaroh + rybí tuk, olivový olej alebo iný zdroj omega 3 mastných kyselín je samozrejmosť.
Takže když si dám na noc tvaroh, a mám doma olivový olej, tak jak to děláš ? ještě něco jíš, nebo sníst tvaroh a ten tuk nebo olivovy olej jen tak do sebe dostat?

- Lofas
- Supporter
,
sorry za to dvojite w
a rano si niekedy robím ja praženicu, vločky malokedy xD celozrnne pečivo si davam to aj v škoel atd, a večer tiež tvaroh a ryby tuk prave som to dal do seba mam ryby tuk v takych tobolkach to je ppči nema to hnsunu chuť a rozplynie sa to až v žaludku 

- Lofas
- Supporter
ja k nim mavam celozrnne pečivo takže pri CKD-čke by som ho musel vyradiť.. xD ale zatial nemam tak vela tuku 82kil mam na bruchu mi ešte trochu vidno kocky tak na CKD je čas.. až predletom.., a šak klobasky maju tiež nejake bielkoviny tak som aj myslel že na rano to može byť, aj ked zase maso sa spracuvava v tele dlhšie takže by bolo možno vhodnejšie dať si najskor enjake rychle bielkoviny a až potm tie klobasy .)
sam newm no
sam newm no

- Lofas
- Supporter
.
fasz je po madarsky kkt
a lofas konsky kkt xD preto ten nick bo ho mam velky ako kôn nie
?
ale nem to som si len tka dal nevedel som ake si tu dať meno... a ako si to myslel že či viem čo chcem riešiť?

Razor339 píše:Takže když si dám na noc tvaroh, a mám doma olivový olej, tak jak to děláš ? ještě něco jíš, nebo sníst tvaroh a ten tuk nebo olivovy olej jen tak do sebe dostat?
ja tesne pred spaním zjem tvaroh, v polke hodím do seba oliváč 1PL alebo tobolky rybieho tuku a dojem ostatok tvarohu ... umyjem zuby, pomodlím a idem spať

Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu.
Sponzor www.Stillmass.eu
Sponzor www.Stillmass.eu
Zemák píše:Razor339 píše:Takže když si dám na noc tvaroh, a mám doma olivový olej, tak jak to děláš ? ještě něco jíš, nebo sníst tvaroh a ten tuk nebo olivovy olej jen tak do sebe dostat?
ja tesne pred spaním zjem tvaroh, v polke hodím do seba oliváč 1PL alebo tobolky rybieho tuku a dojem ostatok tvarohu ... umyjem zuby, pomodlím a idem spať
A dotaz od stravovacího amatéra: Ten olej na noc proč? Já dávám PL rybího oleje ráno nebo dopoledne. Má to nějaký spešl význam na noc? Něco jako lepší přenos tamtoho onam? Thx za odpověď.

кабан
lipkofil píše:spomaluje vstrebavanie bielkovin.
Díky za info. Takže místo ráno, ho budu cucat na noc, paráda.

PS: A abych jen tak zbytečně nespamoval, tak jedna mnemotechnická pomůcka, co jsem se naučil.
Jak si snadno zapamatujeme vitamíny rozpustné v tuku?
Snadno! Řekněte ZADEK a vypusťte Z. A je to.

кабан
alebo len "deka"Kaban píše:Jak si snadno zapamatujeme vitamíny rozpustné v tuku?
Snadno! Řekněte ZADEK a vypusťte Z. A je to.![]()
Stop acting like a douche, keep your mouth shut, train the right way, and win.
Knowledge is power..arm yourself
What lack in genetics, I make up for with determination and discipline.
Knowledge is power..arm yourself
What lack in genetics, I make up for with determination and discipline.