Cyklická ketogenní dieta (CKD)
Zdravím, tak nějak jsem se dostal ke ketoze něco sem přečetl, tak zkusím CKD. druhej den se snažim vyřadit cukry. Chci se zeptat jestli zařazuju nějakou špatnou potravinu. vesměs bych to viděl na vajička, protein, maso, bohužel většinou kuřecí, snad to neni takovej problem, jím kokosovej olej, hermelín, jiny sýry, tučnej jogurt, má 10gtuku a 3g sacharidů na 100g. makrely,tvaroh, a piju 30%smetanu nějaka zelenina a celkem mezi jidlama ořechy, kešu mandle liskače. muže byt? popřipadě tipy na nějaky dalši věci at je to pestřejši? akorat teda nemam v planu jist uzeniny parky salamy a tak...
25let | 180cm | 75kg |
- J_Dogg
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Docela dost tipů najdeš v tomto článku: http://forum.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=1575
Mám k tomuhle celýmu dotaz, nikdy jsem nic takovýho nedržel, tak to snad nebude moc hloupý. Zaujalo mě to jako možnost jak shodit něco málo tuku co mám na břiše, to by mi teď docela bodlo. Ale zároveň bych tak nějak při tom hubnutí břicha chtěl pokračovat s objemovkou a co jsem tak koukal tak u tohoto se moc "těžce" necvičí, je to pro mě teda vůbec vhodné? Případně nějaká alternativa? Díky.
Caute, precital som si cele forum, ale nikde som nenasiel potrebnu odpoved. V clanku sa pise, ze v nedelu sa ma uz znovu is low-carb. Mna by zaujimalo, ci by potom nebolo vhodne dat tento den uz aj prvy tazky trening, pretoze ak ho nezaradim, tak zbytocne prijimam take mnozstvo tukov, ked sa aj tak pravepodobne este do ketozy nedostanem. Nechat trening na pondelok a utorok, alebo to posunut uz od nedele?. Dakujem za odpoved