Trénink pro začátečníky
skWor píše:A hlavne hodne se venovat strecingu.
To taky samo, ale urcite nedelat statickej strecink pred treninkem

You gotta search within you, you gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse
Pondelok
Drepy 12x3
Bench Press 12x3
Príťahy T-baru 12x3
Millitary Press 10x3
Bicepsový zdvih jednoručkami 8x4
Francúzske tlaky 8x4
Streda
Leg press 12x3
Rozpažovanie s jednoručkami 12x3
Mŕtve ťahy 12x3
Predpažovanie s jednoručkami 10x3
Bicepsové zdvihy s VČ 8x4
Tricepsové sťahovanie kladky 8x4
Piatok
Drepy 12x3
Bench press na negatívnej lavici 12x3
Zhyby 8x4
Kliky na bradlách 10x4
Sťahovanie kladky na ramená 8x4
Výpony na lýtka 20x3
čo poviete? Tréning pre začiatočníka
Drepy 12x3
Bench Press 12x3
Príťahy T-baru 12x3
Millitary Press 10x3
Bicepsový zdvih jednoručkami 8x4
Francúzske tlaky 8x4
Streda
Leg press 12x3
Rozpažovanie s jednoručkami 12x3
Mŕtve ťahy 12x3
Predpažovanie s jednoručkami 10x3
Bicepsové zdvihy s VČ 8x4
Tricepsové sťahovanie kladky 8x4
Piatok
Drepy 12x3
Bench press na negatívnej lavici 12x3
Zhyby 8x4
Kliky na bradlách 10x4
Sťahovanie kladky na ramená 8x4
Výpony na lýtka 20x3
čo poviete? Tréning pre začiatočníka
chtěl bych začít, ale nevím, jak
Také bych se chtěl začít věnovat posilování, ale nevím, jak začít, jak na to. Do posilovny jsem nikdy nechodil, snad jen na škole, ale to mi moc nedalo, jelikož jsem neměl žádné solidní vedení. Nyní se u nás poohlížím po nějaké posilovně, kam bych mohl začít chodit. Jinak jsem předtím provozoval jízdu na kole, fotbálek a floorball. Budu rád za jakoukoli radu, jak a čím začít.
Zajímám se o kinezio tejpování neboli kinesio taping.
Re: chtěl bych začít, ale nevím, jak
wireen píše:Také bych se chtěl začít věnovat posilování, ale nevím, jak začít, jak na to. Do posilovny jsem nikdy nechodil, snad jen na škole, ale to mi moc nedalo, jelikož jsem neměl žádné solidní vedení. Nyní se u nás poohlížím po nějaké posilovně, kam bych mohl začít chodit. Jinak jsem předtím provozoval jízdu na kole, fotbálek a floorball. Budu rád za jakoukoli radu, jak a čím začít.
Začal bych tím, že si to tady všechno přečteš, především v sekci "Začátečníci". Až ti nebude něco konkrétního jasný, můžeš se ptát dál.

kardio
Čaute, od piatku začínam s týmto tréningom a mám otázku ohladom kardia. Mám 20 rokov, 183cm a 83kg. Za posledné mesiace som dosť pribral takže by som chcel okrem budovania svalov aj zhodiť tuk hlavne z brucha a tak sa vás chcem opýtať kedy cez týždeň a v akej forme by som ho mal zaradiť do tréningu. Trénovať budem Po St Pi a myslel som, že keď odcvičím tréning tak pojdem na rotoped na cca pol hodinu ale neviem či je to dosť či málo alebo či by som mal zvoliť radšej nejaký beh atď.